fbpx

Zašto su puder obrve ženski saveznik u ljepoti?

Trajna šminka je u posljednjih nekoliko godina postala pravi saveznik ženama kad je u pitanju ljepota, sređivanje i uređivanje, jer pomoću trajne šminke možemo postići poptpuno prirodan izgled, a da opet istaknemo ono najbolje na našem licu.

U fokusu beauty trendova već neko vrijeme se nalaze obrve, a jedno od najpopularnijih rješenja za sve žene koje žele savršeno sređene obrve bez potrebe da ih crtaju i iscrtavaju su PUDER OBRVE koje fenomenalno naglašavaju ljepotu cijelog lica. Ono što je kod puder obrva posebno jeste što one izgledaju poptuno prirodno, kao da ste ih savršeno iscrtali olovkom, a ne kao da je riječ o trajnoj šminki i to je ono što žene posebno privlači.

Ova vrsta sjenčenja obrva jedna je od najpopularnijih tehnika u Cacao beauty centru Banja Luka koje radi Jelena Rosić, jedan od najboljih browmastera u regionu, a ako razmišljate o ovoj tehnici, mi ćemo vas malo detaljnije upoznati sa cijelim postupkom.

Tehnika sjenčenja se razlikuje od ostalih tehnika trajne šminke, nije toliko invazivna, ne boli uopšte ili boli minimalno i to zato jer se aparatom ne prodire u dublje slojeve kože, već površinski. Tokom samog postupka ne bi trebalo da dolazi do krvarenja i da se stvaraju grudvice. Regija ne koju se aplicira boja se prije samog tretmana premazuje anestezijom u vidu gela kako postupak ne bi bio bolan.

Nakon samog tretmana, obrve će biti nekoliko nijansi tamnije od očekivanog, ali to ne treba da vas brine i boja će za 3-4 sedmice biti baš onakva kakva bi trebalo da bude. Tretiranoj regiji nije potrebna posebna njega osim mazanja Pantenol kremom, nekoliko puta dnevno.

Puder obrve zadržaće se na vašem licu u zavisnosti od tipa kože. Optimalno je da se na licu zadrže od godinu do godinu i po dana, međutim kod nekih klijenata su one potpuno reprezentativne čak i nakon tog perioda, sve do 2 godine nakon tretmana. Nakon mesec dana od tretmana radi se prva korekcija, jer je toliko potrebno da se vaše puder obrve u potpunosti formiraju i da koža zaraste i obnovi se.

Ukoliko želite da radite puder obrve možete zakazati konsultacije na kojima će vam browmaster objasniti sve najsitnije detalje postupka, predložiti vam oblik i boju koji će najbolje pristajati vašem licu.

Pin It on Pinterest