fbpx

Cacao Beauty Center Banja Luka posluje u okviru Cacao Beauty porodice koja se prostire u gradovima Beograd, Kragujevac, Svilajnac, Užice, Zagreb, Podgorica i pruža brojne usluge u oblastima trajne šminke, higijenskih tretmana lica i tijela, manikira, pedikira, depilacije, lash lift-a, svilenih trepavica I mnogih drugih. U okviru našeg centra ljepote usluge se pružaju najkvalitetnijim aparatima i materijalima.

Uslijed povećanog obima posla raspisujemo Konkurs za zapošljavanje nove radnice.

Pročitajte uslove i ukoliko ih ispunjavate javite nam se već danas.

Ljepota i njega lica i tijela je tvoja strast? 

Pratiš trendove beauty industrije, želiš da se edukuješ i radiš u okruženju koje ćete podsticati da svakog dana naučiš nešto novo, da budeš zadovoljna u svojoj koži i da napreduješ?

Želiš biti dio jedne od najboljih franšiza salona ljepote u regionu?

Javi nam se, jer CACAO BEAUTY CENTAR traži novu članicu svog tima!

Ako si KOZMETIČARKA sa radnim iskustvom u pružanju usluga manikira, pedikira, depilacija, kao i ostalih usluga koje pruža naš beauty centar onda ti jedino preostaje da nam pošalješ svoj CV jer mi ćemo ti omogućiti sjajne uslove za rad, stalna usavršavanja i rad u sjajnoj atmosferi.

Pored stručnosti, jako nam je važno da si odgovorna, profesionalna, da želiš da učiš i da ti je komunikacija sa klijentima na visokom nivou.

Prepoznala si se?

Svoj CV možeš poslati na varproductionstudio@gmail.com , ili potraži više infomacija na telefon: 065 860 565

Pin It on Pinterest