fbpx

O NAMA

Cacao Beauty Center Banja Luka

Naša vještina i naše dragocjeno znanje o ljepoti je umjetnost, a prava umjetnost je vječna. Ono što mi stvaramo našim radom je umjetnost kreiranja svakodnevnih srećnih trenutaka u kojima je žena ono što zapravo jeste – ljepotica.

Mi se bavimo najljepšim poslom na svijetu – ljepotom i uljepšavanjem i imamo tu privilegiju da svakodnevno činimo svijet ljepšim i srećnijim. Banja Luka kao Krajiška ljepotica i banjalučanke koju su sinonim za ljepotice poznate širom svijeta zaslužuju da Cacao otvori vrata svog centra ljepote i u ovom gradu pored već postojećih centara u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Kragujevcu, Užicu.

U Cacao Beauty Centru ste baš Vi u centru pažnje! Od samih početaka Cacao koncepta usvojili smo najviše standarde beskompromisnog kvaliteta i pokazali smo našim klijentima da u Cacao-u, pored profesionalne njege i održavanja ljepote, mogu pronaći i kutak za opuštanje i odmor od svakodnevnih obaveza i stresa.

Prateći trendove u industriji ljepote, danas našim klijentima možemo da ponudimo širok spektar usluga na jednom mjestu: manikir, pedikir, depilaciju, japansku metodu iscrtavanja obrva, puder obrve, trajnu šminku, profesionalno šminkanje, masaže, svilene trepavice, ekskluzivne tretmane lica, usluge iz oblasti estetske medicine, i mnoge druge. Vodeći računa o današnjim vremenima i ubrzanom stilu života, posebno bih istakli značaj koji pridajemo našim klijentima kojima se trudimo ponuditi brojne pogodnosti koji uključuju program lojalnosti, aktivnosti i promocije.

Mi čvrsto vjerujemo da su sve žene prelijepe. Tako da imamo izražen individualni pristup svakom našem klijentu, profesionalnost u radu uz ljubazno osoblje, visoke standarde kvaliteta i higijene pri pružanju usluga, ugodan i luksuzan enterijer i opuštajući ambijent, te renomirane proizvode i najkvalitetnije brendove koje koristimo u našem radu. U našoj oazi ljepote osjetićete se jedinstveno, povratićete energiju i otkloniti posljedice stresa.

Želimo da steknemo i sačuvamo vaše povjerenje i da nam se svaki put vratite još ljepši, zadovoljniji i srećniji.

Pin It on Pinterest