fbpx

JELENA ROSIĆ

O meni

Ja sam Jelena Rosić, rođena u Banjaluci, gdje i trenutno živim zajedno sa mojim suprugom i troje djece.

Oduvijek me privlačila beauty industrija i još 2008. godine sam završila svoje prve obuke i kurseve.

Mogućnost da uljepšavam druge osobe i činim ih srećnim je bila moj veliki motiv, tako da sam se nakon porodičnih obaveza i posvećenosti porodici vratila mojoj velikoj ljubavi.

Svijet trajne šminke sam upoznala kasnije kada sam otišla na svoju prvu obuku iz oblasti Microbladinga kod Marije Čalije koja je jedna od najuspješnijih osoba u ovoj oblasti i čija sam znanja i iskustva usvajala sa velikim zadovoljstvom.

Nakon Microbladinga kod Marije sam pohađala i edukacije iz oblasti trajne šminke obrva, a nakon toga uslijedile su ostale obuke tretmana lica, i brojne druge.

Marija je inače jedan od prvih polaznika akademije Branka Babića, tvorca metoda iscrtavanja obrva i do sada je u svom dugogodišnjem poslu imala preko 1.000 zadovoljnih klijenata.

U današnjim vremenima i ubrzanom stilu života nije baš lako uskladiti sve svoje poslovne i privatne obaveze, i današnje žene sve manje vremena imaju za sebe tako da je ovaj problem bio ujedno i moj motiv i vodilja da ponudim nešto novo i drugačije.

Vodeći se time dosta sam radila na sebi, proširivala sam svoja znanja, radila na praksi prateći najnovije svjetske trendove i pažljivo osluškujući komentare pripadnica ljepšeg pola u mom rodnom gradu.

Uložila sam mnogo truda i znanja da otvorim centar za njegu ljepote koji se izdvaja na našem tržištu – prije svega po kvalitetu usluge, ljubaznošću osoblja, a na kraju i svojim izgledom i ambijentom.

Vjerujem da će Cacao beauty centar Banja Luka postati prepoznatljiv i mjesto koje će sa osmijehom na licu posjećivati sve moderne žene koje vode računa o svom zdravlju i svojoj ljepoti.

Pin It on Pinterest