fbpx

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Naš posao je naša strast, a Cacao tim je naša snaga!

Cacao tim je prešao dug razvojni put jednog malog odabranog kolektiva, i nastao je kao proizvod naše Cacao Academy kojom se ponosimo. Glavni ciljevi Cacao tima su: zadovoljan klijent, kvalitetna usluga, visok nivo održavanja higijene i izražen timski duh.
Jelena Rosić

Jelena Rosić

Ja sam Jelena Rosić, rođena u Banjaluci, gdje i trenutno živim zajedno sa mojim suprugom i troje djece. Oduvijek me privlačila beauty industrija i još 2008. godine sam završila svoje prve obuke i kurseve. Mogućnost da uljepšavam druge osobe i činim ih srećnim je bila moj veliki motiv, tako da sam se nakon porodičnih obaveza i posvećenosti porodici vratila mojoj velikoj ljubavi.

Suzana Bobar

Suzana Bobar

Suzana je po struci kozmetičarka sa dugogodišnjim iskustvom rada u multikultularnoj sredini i okruženju. Svoja znanja i vještine je unaprijeđivala konstatno tokom svoje karijere pohađaujući brojne kurseve, seminare i predavanja. Uljepšavanje ljudi je njena velika ljubav tako da svakom klijentu prilazi sa posebnom pažnjom i sa širokim osmjehom na licu.
Jovana Popović

Jovana Popović

Jovana je rođena u gradu na Vrbasu, diplomirani ekonomista po struci, ali sa dugogodišnjim iskustvom rada u kozmetičkim salonima u našem gradu. Ona prosto obožava posao koji radi i to je njena strast tako da će svaka klijentica ili klijent uživati u tretmanima kod nje. Veliki broj zadovoljnih klijentica njenim radovima u pedikiru i manikiru su garancija kvalitetne usluge.
Tanja Nikolić

Tanja Nikolić

Tanja je po struci ekonomski tehničar, ali životno oprijedjeljenje i ljubav prema beauty industriji je odavno usmjerilo na put kozmetičarke i uljepšavanja ljudi. Svoje znanja i vještine je sticala u Novom Sadu kroz višegodišnji rad u najpoznatijim salonima ljepote, a životni put i ljubav su je doveli u Banja Luku. Tanja poznaje sve tehnike rada manikira a njeni radovi iscrtavanja noktiju su umjetnost i svaki rad za sebe predstavlja umjetničko djelo kojim će naše klijentice biti oduševljene.
Simona Narić

Simona Narić

Naša mlada snaga je fizioterapeutski tehničar sa poznavanjem nekoliko metoda masaža od manuelnih, antistres, refleksnih, anticelulit masaža i mnogih drugih. Simona ima zavidno iskustvo i praksu koje je stekla u wellness & SPA centrima, obožava poslove koji uključuju komunikaciju i kontakte sa ljudima uz prepoznatljivi široki osmijeh na licu. U slobodno vrijeme trenira i voli da putuje.

Pin It on Pinterest