fbpx

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Naš posao je naša strast, a Cacao tim je naša snaga!

Cacao tim je prešao dug razvojni put jednog malog odabranog kolektiva, i nastao je kao proizvod naše Cacao Academy kojom se ponosimo. Glavni ciljevi Cacao tima su: zadovoljan klijent, kvalitetna usluga, visok nivo održavanja higijene i izražen timski duh.
Jelena Rosić

Jelena Rosić

Ja sam Jelena Rosić, rođena u Banjaluci, gdje i trenutno živim zajedno sa mojim suprugom i troje djece. Oduvijek me privlačila beauty industrija i još 2008. godine sam završila svoje prve obuke i kurseve. Mogućnost da uljepšavam druge osobe i činim ih srećnim je bila moj veliki motiv, tako da sam se nakon porodičnih obaveza i posvećenosti porodici vratila mojoj velikoj ljubavi.

Nina Milošević

Nina Milošević

Nina je rođena u gradu na Vrbasu 02.01.1992. godine, diplomirani je ekonomista po struci, no njena strast nije pripala ekonomiji nego se opredjelila za ono što najbolje radi a to je uljepšavanje drugih i beauty industrija. Ona je izuzetno vrijedna, pedantna, posvećena i vedrog duha jer obožava posao koji radi tako da će svaka klijentica ili klijent uživati u tretmanima kod nje.

Tanja Nikolić

Tanja Nikolić

Tanja je po struci ekonomski tehničar, ali životno oprijedjeljenje i ljubav prema beauty industriji je odavno usmjerilo na put kozmetičarke i uljepšavanja ljudi. Svoje znanja i vještine je sticala u Novom Sadu kroz višegodišnji rad u najpoznatijim salonima ljepote, a životni put i ljubav su je doveli u Banja Luku. Tanja poznaje sve tehnike rada manikira a njeni radovi iscrtavanja noktiju su umjetnost i svaki rad za sebe predstavlja umjetničko djelo kojim će naše klijentice biti oduševljene.
Saša Lovrić

Saša Lovrić

Saša je rođena, odrasla i živi u Banja Luci. Majka je dvije djevojčice. Svoja znanja i vještine je unaprijeđivala konstatno tokom svoje karijere pohađajući brojne kurseve, edukacije, seminare i predavanja iz oblasti kozmetologije i beauty industrije. Uljepšavanje ljudi je njena velika ljubav tako da svakom klijentu prilazi sa posebnom pažnjom i sa širokim osmjehom na licu i često ćete je vidjeti nasmijanu. Ona je izuzetno vedrog duha, komunikativna je i otvorena, te vrlo rado će saslušati i ispuniti vaše želje i potruditi se da dobijete baš ono što ste zamislili.

Simona Narić

Simona Narić

Naša mlada snaga je fizioterapeutski tehničar sa poznavanjem nekoliko metoda masaža od manuelnih, antistres, refleksnih, anticelulit masaža i mnogih drugih. Simona ima zavidno iskustvo i praksu koje je stekla u wellness & SPA centrima, obožava poslove koji uključuju komunikaciju i kontakte sa ljudima uz prepoznatljivi široki osmijeh na licu. U slobodno vrijeme trenira i voli da putuje.

Olja Radaković

Olja Radaković

Pin It on Pinterest