fbpx

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Naš posao je naša strast, a Cacao tim je naša snaga!

Cacao tim je prešao dug razvojni put jednog malog odabranog kolektiva, i nastao je kao proizvod naše Cacao Academy kojom se ponosimo. Glavni ciljevi Cacao tima su: zadovoljan klijent, kvalitetna usluga, visok nivo održavanja higijene i izražen timski duh.
Jelena Rosić

Jelena Rosić

Ja sam Jelena Rosić, rođena u Banjaluci, gdje i trenutno živim zajedno sa mojim suprugom i troje djece. Oduvijek me privlačila beauty industrija i još 2008. godine sam završila svoje prve obuke i kurseve. Mogućnost da uljepšavam druge osobe i činim ih srećnim je bila moj veliki motiv, tako da sam se nakon porodičnih obaveza i posvećenosti porodici vratila mojoj velikoj ljubavi.

Jelena Radiša

Jelena Radiša

Jelena je rođena i odrasla u Banja Luci. Bavila se modelingom gdje je i razvila strast ka uljepšavanju sebe i drugih. Uljepšavanje ljudi njena je velika strast kao i ljubav prema cijeloj beauty industriji. Komunikativna je i uvijek se trudi da klijenti dobiju ono što žele.
Bojana Tepić

Bojana Tepić

Bojana je umjetnik. Njen nemirni duh joj ne dozvoljava da se fokusira na jednu stvar pa ga kanališe kroz kreativnost u ovom poslu kao i druge vrste umjetnosti. Bojana će uvijek imati prjedog za vas. Svaki rad za sebe predstavlja umjetničko djelo kojim će naše klijentice biti oduševljene.

Pin It on Pinterest