fbpx

Otvoren Cacao Beauty centar – nova oaza za opuštanje, njegu i ljepotu

Proteklog vikenda u Banjaluci je otvoren Cacao Beauty centar, mjesto koje postaje nova oaza za opuštanje, njegu i ljepotu, i mjesto na kojem ćete se posvetiti samo sebi. Cacao beauty centar nudi širok spektar usluga, koje će odgovoriti vašim željama. Banjaluka se pridružila velikoj Cacao beauty porodici, koja nudi ljepotu na mjestu. Svečanom otvaranju proteklog vikenda, prisustvovale su i mnogobrojne poznate ličnosti i predstavnici medija.

Ovaj sjajan tim na čelu sa Jelenom Rosić, ponudiće našim sugrađanima, najkvaliteniju njegu lica i tijela. Svako od nas treba da odvoji trenutke za sebe, brigu o sebi i svom licu i tijelu. Mnogobrojne banjalučanke i banjalučani uživaće u predivnom ambijentu, ljubaznom i profesionalnom osoblju i najkvalitetnijim uslugama uz renomirane svjetske brendove koji se koriste u radu.

Otvaranju ovog centra u Banjaluci je prisustvovala i Marija Čalija, vlasnica Cacao concepta, koja je ovom prilikom istakla, da je srećna što se i Banjaluka od sada nalazi na mapi ljepote na jednom mjestu.

“Nakon Beograda, Zagreba, Podgorice, Kragujevca, Svilajnca i Užica, Cacao beauty svijet ljepote svečano je na naše veliko zadovoljstvo otvoren i u Banjaluci. Srećni smo da se naša uspješna priča iz godine u godinu širi, kao i što imamo sve veći broj zadovoljnih korisnika naših usluga iz cijelog regiona. Naš posao je naša strast i od naših samih početaka usvojili smo visoke standarde beskompromisnog kvaliteta i pokazali klijentima da Cacao Concept, pored profesionalne njege i održavanja ljepote na visokom nivou nudi i mnoge druge prednosti jer pomno slušamo naše klijentice i klijente. Uvijek smo spremni da poklonimo posebnu pažnju, učimo, napredujemo, a sve u cilju zadovoljstva naših mnogobrojnih klijenata”, istakla je Marija Čalija.

 

Jelena Rosić u ime Cacao Beauty centra u Banjaluci ističe, da su proteklih mjeseci vrijedno radili na pripremi modernog centra za njegu lica i tijela, kao i na edukaciji osoblja sa željom da Banjaluci ponude najkvalitetnije usluge u prekrasnom ambijentu.

“Naša želja je da ponudimo idealan spoj kvalitetne usluge, ljubaznog i edukovanog osoblja i savršenog mjesta za opuštanje uz odmor od svakodnevnih obaveza i stresa. Cacao nije samo kozmetički salon, mi se savršeno uklapamo u životni stil moderne žene koja vodi računa o svom zdravlju i svojoj ljepoti. Vjerujemo da će posjetioci uživati u svakom tretmanu i boravku u našem Cacao beauty centru. Već sada vlada veliko interesovanje za naše usluge, zbog čega smo veoma srećni, a mogu obećati da ćemo se truditi da opravdamo povjerenje svih naših klijenata koji nas posjete”, istakla je Jelena Rosić.

Cacao Beauty centri su prepoznati po individualnom pristupu svakom klijentu, profesionalnosti u radu, visokim standardima kvaliteta i održavanja higijene pri pružanju usluga te ugodnom ambijentu i inovacijama. Upravo zbog spoja svih ovih segmenata, u ovoj jedinstvenoj oazi ljepote, korisnici usluga će se osjetiti jedinstveno, povratiti energiju i otkloniti posljedice stresa.

Više informacija o Cacao Beauty centru možete već sada pronaći na www.cacaobeautycenter.ba, kao i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, You Tube, te rezervisati svoj termin za neku od usluga. Vidimo se u centru, koji objedinjuje ljepotu na jednom mjestu!

Pin It on Pinterest