fbpx

Njega tijela kakvu zaslužujete!

Kraj godine savršeno je vrijeme da se malo odmorimo, opustimo i uradimo nešto korisno za sebe. Naporna godina, koja je na izmaku ostavila je tragove za sobom, a kako bismo narednu godinu dočekali spremni i zadovoljni, potrebno je da unesemo dašak hedonizma u svoju svakodnevnu rutinu. Tvoje tijelo, koža, ali i um i živci biće ti zahvalni. Ljepota već odavno nije sinonim samo sa spoljašnji izgled, već se odnosi i na unutrašnje stanje osobe, pravilnu njegu, posvećenost i brigu o svom tijelu i duhu.

Idealan poklon koji si možeš pokloniti nakon naporne radne godine jeste masaža. Nepravilno sjedenje za računarom, nedovoljno šetnje i akumuliranje stresa, tvoje tijelo svakodnevno osjeti. Masaža će ti pomoći da izbaciš negativnu energiju, vratiš vitalnost i oslobodiš se nepotrebnog stresa. Ona je idealan saveznik u borbi za zdravijim životom.

Kao što svome tijelu povremeno treba priuštiti užitak u vidu masaže, isto zaslužuje i vaše lice. Danas postoji pregršt kvalitetnih tretmana, kojima ćeš preko noći vratiti mladost i elastičnost svom licu. Kako bismo u novu godinu zakoračili sa osmijehom i iskrenom srećom kada se pogledamo u ogledalu, potrebno je da odvojimo vrijeme za tretman, koji je idealan našem tipu kože. Ipak, potrebno je da prepustimo stučnim licima da sami odrede šta će nam pomoći.

Nemoj zaboraviti da su i tvoje ruke zaslužile nagradu za sve što su ti donijele u prethodnoj godini. Manikir ne podrazumijeva samo lakiranje noktiju, već kvalitetnu njegu nokta i područja oko njega. Simbol nježnosti i ženstvenosti, ruke su svakodnevno izložene mnogim spoljašnjim faktorima i njihovoj njezi treba pristupiti sa posebnom pažnjom. Kako je za nekoliko dana novogodišnja noć, uz kvalitetan manikir izaberi i jednu od aktuelnih boja sa kojom ćeš zablistati na proslavi posljednjeg dana ove godine. Ako ideš na sigurno, sa pravom nijansom crvene boje ili šljokicama, nikada nećeš pogriješiti.

Novogodišnji makeup predstavlja vrhunac šminkerske kreativnosti i nemoj se bojati da budeš hrabra u odabiru istog. Iskombinuj ga sa odjevnom kombinacijom, a prepusti stručnjacima da iskoriste tvoje lice za svoje remek djelo. Ovo ti je idealna prilika da izađeš iz svoje zone komfora i dopustiš si atraktivniji makeup, kojim ćeš privući pažnju pristunih i koji će učiniti da se osjećaš fantastično.

Ukoliko želiš trajno rješenje kojim ćeš uštedjeti mnogo vremena u narednoj godini, odluči se za trajnu šminku, koja je postala veliki hit među ženama. Pola sata duže spavanja prije posla zaista mnogo znači, a uz to se ne moraš bojati da li si na bitnom sastanku ostala bez ruža na usnama.

Diskretna ili malo naglašena, izbor je na tebi, ali jedno je sigurno – izbor trajne šminke stvoriće slobodno vrijeme u tvom prenatrpanom rasporedu. Veoma je važno kome ćeš povjeriti ovaj dio brige o svom licu, te je naša preporuka da uvijek izabereš stručne osobe. Naša preporuka je Cacao Beauty Centar i Jelena Rosić, istaknuti browmaster, koja će pružiti kvalitet usluge, kakav zaslužuješ.

Kraj godine je savršen period i za postavljanje prioriteta za sljedeću godinu. Sigurno si na kraju svake godine obećaš da ćeš u budućnosti više vremena posvetiti sebi i svojim potrebama, ali rijetko kada to ispoštuješ. Neka 2020. zaista bude tako, ispuni svoje obećanje. Nađi vremena za odlazak kod kozmetičara, za nove obrve koje toliko dugo želiš, masažu ili manikir. Slušaj svoje tijelo i ono će ti biti zahvalno. Potrudi se da više uživaš, odmaraš, putuješ. Potrudi se da si priuštiš ono što zaslužuješ.

Složićeš se da je svaka žena lijepa, ali zašto ne iskoristiti sve što je savremeno doba donijelo i preokrenuti to u svoju korist. Kako bi se svaka žena i osjećala lijepom, jer sve je zapravo u subjektivnom osjećaju, za kompletnu njegu tijela posjeti Cacao Beauty Centar, koji će samo naglasiti tvoju već postojeću ljepotu. Pomoći će svakoj ženi da se osjeća onako kako zaslužuje.

U svom instagramičnom bajkovitom prostoru sa predivnom dekoracijom, pruža vrhunsku uslugu, za koju je zaslužno stručno i ljubazno osoblje. Ugodna i opuštajuća atmosfera, profesionalan odnos i savršena usluga su stvari po kojima je Cacao Beauty Centar prepoznatljiv, a ako još nisi, obavezno si priušti nekoliko prijatnih sati u ovoj oazi.

Potraži Cacao Beauty Centar i na Facebooku i Instagramu, gdje dostupna “Ljepota na jednom mjestu”. Rezerviši svoj termin za opuštanje!

Izvor: Ultra.ba

Pin It on Pinterest