fbpx

Kakve obrve su PUDER obrve i zašto zu žene lude za njima?

Prave proporcije nikad ne izlaze iz mode pa tako i pravilne i simetrične obrve koje su na najbolji mogući način usklađene sa anatomijom vašeg lica predstavljaju pravu malu umjetnost. Zavirili smo u Cacao beauty centar u Banjaluci da nam Jelena Rosić iz prve ruke objasni – kakve su to PUDER obrve.

Ukoliko želite da samo malo popunite određene dijelove obrva ili da im date volumen, a u isto vrijeme želite prirodan izgled i – ne želite da taj proces bude bolan – PUDER obrve su za vas.

KOJA JE PREDNOST MIKROPIGMENTACIJE – odnosno tehnike Puder Obrva?

Po našem mišljenju to je savršeno prirodan izgled obrva.

Pored same tehnike izrade obrva, bitna je još jedna stavka, a to je nijansa pigmenta koji se koristi. Odabir pravog pigmenta zavisi od mnogo faktora, a oni najvažniji su boja vaših prirodnih obrva i prirodne boje kose, boja očiju kao i ton i podton kože klijenta. Sve se to dogovaramo zajedno.

KAKO DA ZNAM DA JE MIKROPIGMENTACIJA PRAVA TEHNIKA ISCRTAVANJA OBRVA ZA MENE?

Mikropigmentacija, odnosno puder obrve su pravo rješenje za vas ukoliko želite obrve koje se uklapaju uz vašu dnevnu, ali i večernju šminku koja će vam ispraviti nedostatke, asimetriju i ukoliko volite prirodan izgled obrva.

KOLIKO DUGO TRAJU OBRVE ISCRTANE MIKROPIGMENTACIJOM?

Mikropigmentacija je estetska tehnika namijenjena korigovanju, mijenjanju i uljepšavanju određenih nedostataka na vašim obrvama. Ova tehnika podrazumijeva ubacivanje pigmenta u površinski sloj kože pomoću posebnog aparata namijenjenog izradi trajne šminke i tetovaža.

On svojim načinom rada ne ostećuje kožu i dozvoljava zadržavanje pigmenta od 12 do 18 mjeseci. Nakon tog perioda je potrebno osvježiti boju i oblik. Trajanje obrva urađeno mikropigmentacijom zavisi isključivo od vašeg stanja kože, načina održavanja kao i brzine kojom vaš organizam eleminiše pigmente, uz posebnu činjenicu da je najbitnije da se prepustite profesionalcu sa iskustvom.

KOJI JE NAJBOLJI NAČIN ODRŽAVANJA OBRVA ODMAH NAKON TRETMANA?

Iako je održavanje univerzalna stvar koja zavisi kako od stanja vaše kože tako i od tehnike primanja tokom tretmana postoje neka pravila koja su univerzalna:

  1. Obrve njegujte preparatima koji su vam preporučeni od strane stručnog lica koji vam je radio tehniku.
  2. Mažite obrve i dijelove oko obrva sve dok ne spadnu krastice što je takođe individualno i u prosjeku traje od 5 do 7 dana.
  3. U periodu oporavka strogo je zabranjeno koristiti šminku na obrvama, odlazak u solarijum i na bazen.
  4. Nakon što obrve zarastu potrebno je sačekati tri nedjelje kako bih se vidjeli pravi rezultati i uradila eventualna korekcija.

JEDNO OD ČESTIH PITANJA KOJE DOBIJAMO OD KLIJENATA JE:

POSLIJE KOLIKO VREMENA JE POTREBNO DOĆI NA PRVU KOREKCIJU OBRVA?

Iako je ovo pitanje individualno i zavisi od brzine oporavka kože nakon tretmana mikropigmentacije, korekcija se u prosjeku radi nakon 30 do 70 dana od tretmana i to ukoliko:

  • Postoje mjesta gdje koža nije primila pigment
  • Klijent želi da doda pigment na određena mjesta
  • Klijent želi da dopuni dužinu i širinu obrve

Tretman nije naporan i dug, traje svega od sat do sat i po vremena, a vi možete osjetiti minimalno peckanje kao i neki blagi nadražaj. U zavisnosti od gustine bojenja (senčenja) trajna šminka obrva u tehnici mikropigmentacija daje nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željom klijenta.

  • Potpuno prirodne obrve
  • Jake i glamurozne obrve
  • Polutransparentne obrve

Trajna šminka obrva u tehnici puder obrva je mnogo bezbjednija i bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku iscrtavanja obrva japanskom metodom (mikroblejding).

Kod tretmana puder obrva nema krvarenja niti sukrvice ne ostaju nikakvi ožiljci, niti se javljaju bilo koje druge negativne posledice.

ZAKAŽITE SVOJ TERMIN VEĆ DANAS.

Izvor: Lolamagazin.com

Pin It on Pinterest