fbpx

Jelena Rosić: Majka tri djevojčice koja je u Banjaluku dovela Cacao beauty centar

Cijela Cacao priča počela je još od otvaranja Cacao beauty studija u Kragujevcu, 1. oktobra 2012. godine. Tada je Cacao tim, na čelu sa Marijom Čalijom usvojio standarde beskompromisnog kvaliteta i pokazao klijentima da u Cacao studiju, pored profesionalne nege i održavanja lepote, mogu pronaći i kutak za opuštanje i odmor od svakodnevnih obaveza i stresa.

Sada je takvo mjesto dostupno i u Banjaluci.

Donosimo vam intervju sa Jelenom Rosić, ženom koja je Cacao beauty centar dovela u Banjaluku, a koja je supruga, majka troje djece, posvećena i osjećajna. Jelena radeći svoj posao u Cacao beatyu centru kaže da čini ljude srećnim, zadovoljnim i ljepšim. A i mi smo se uvjerile u to.

Da morate nekom da kažete u 3 rečenice ko je Jelena, šta biste mu odgovorili?

Rođena sam u Banjaluci, gdje i trenutno živim zajedno sa mojim suprugom i tri kćerke koje su moje životno ostvarenje kojima sam posvetila i dala sve što jedna majka može da pruži svojoj djeci.

Kao osoba sam jako vezana za porodicu koja je za mene temelj zdravog društva, osjećajna sam, posvećena, ali isto tako i veliki sam borac kada primijetim nepravde prema meni ili mojoj okolini.

I kao treće – volim da činim ljude srećnim, zadovoljnijim i ljepšim – što postižem kroz svoj posao u beauty centar Cacao.

Ljepota je put koji ste vi odabrali za svoje profesionalno usavršavanje. Kako je došlo do toga i šta mislite o današnjim trendovima ljepote?

Ja sam u svijet beauty industrije zakoračila prije više od decenije, i kao i svaka žena imala sam afinitete i želje da sebi i svom tijelu ponudim ono najbolje. Mogućnost da uljepšavam druge osobe i činim ih srećnim je moj veliki motiv, tako da sam se nakon porodičnih obaveza posvetila sebi, proširujući svoja znanja, radeći na praksi i prateći najnovije svjetske trendove u industriji ljepote. Industrija ljepote je inače druga industrija u svijetu globalno po dinamici i trendu rasta, i gotovo svakodnevno se dešavaju nove stvari i inovacije. Ako želite da budete u toku dešavanja morate sve da pratite i da konstantno radite na sebi i unaprijeđenju usluga koje pružate jer na kraju samo kvalitet i zadovoljstvo klijenata budu jedino pravo mjerilo i ocjena vašeg rada.

Cacao beauty centar kruna je vaših profesionalnih stremljenja. Kakav je to koncept i kako je došlo do saradnje?

Cacao beauty centar je samo dio Cacao Concepta koji je jedan odlično koncipiran, organizovan i zaokružen biznis model koji u svojoj ponudi ima i sopstvenu akademiju, kozmetičku liniju, drogerije i centre za epilaciju.

Ono što je bitno za istaći je da su u ovom našem slučaju vlasnici cijelog koncepta postali i naši partneri i prijatelji jer smo od starta uvidjeli da imamo zajedničke interese i energiju uz našu veliku želju da uspijemo i donesemo nešto novo na ovom tržištu.

U današnjim vremenima i ubrzanom stilu života nije baš lako uskladiti sve svoje poslovne i privatne obaveze, i današnje žene sve manje vremena imaju za sebe tako da je ovaj problem bio ujedno i moj motiv i vodilja da ponudimo nešto novo i drugačije.

Dugo vremena smo pažljivo osluškivali komentare pripadnica ljepšeg pola u mom rodnom gradu, radili smo brojne analize i ankete kako bi došli do što više informacija. Tako da mislim da smo uspjeli postići to da je Cacao Beauty centar Banja Luka savršeno mjesto za opuštanje uz odmor od svakodnevnih obaveza i stresa jer mi se savršeno uklapamo u životni stil moderne žene koja vodi računa o svom zdravlju i svojoj ljepoti.

Kako vi vidite budućnost Cacao beauty centra?

Uloženo je zaista mnogo truda i znanja da se otvori centar za njegu ljepote koji se izdvaja na našem tržištu – prije svega po kvalitetu usluge, ljubaznošću osoblja, a na kraju i svojim izgledom i ambijentom. Stalnim ulaganjem u najnovije tehnologije i inovacije te implementacijom istih kroz naš Cacao program lojalnosti želimo našim klijentima ponuditi brojne pogodnosti i dodatnu vrijednost više.

Sa naše strane trudićemo se da opravdamo povjerenje klijenata i radićemo na tome da benefite unapređenja poslovanja vide naši klijenti jer su oni u centru naše pažnje. Vjerujem da će Cacao beauty centar Banja Luka postati prepoznatljiv i mjesto koje će se osmijehom na licu posjećivati sve moderne žene koje vode računa o svom zdravlju i svojoj ljepoti tako da smo optimistični kada je budućnost našeg razvoja I širenja u pitanju.

Da morate da date 3 savjeta ženama kako da se njeguju u hladnijim danima koji slijede, koji bi to bili?

Prije svega bih savjetovala pravilnu ishranu sa dosta povrća, voća i biljnih čajeva. Time se jača imunitet cijelog organizma, te je i koža spremnija na borbu sa eksternim faktorima koji utiču na prijevremeno starenje. Nikada ne zanemarujte značaj hidratacije (ma koji tip kože da imate) – kvalitetna hidratantna krema vaš je najbolji beauty saveznik u jesenjim i zimskim danima! I na kraju – budite umjerene u svemu; počev od tretmana i zahtjeva koje upućujete beauty stilisti, pa do broja proizvoda koje nanosite na kožu.

Da li se vaše ćerke ugledaju na vas? Šta želite za njih?

Kao i sve djevojčice – i moje tri ćerke u svojoj mami vide uzor. Volimo da zajedno biramo haljine za specijalne aktivnosti u školi, ali primjećujem da se često oprijedeljuju za boje koje ja najčešće nosim. Od mene su naslijedile ljubav prema njezi i brizi o zdravlju i ljepoti tijela. Radoznale su, velike estete, vrijedne, tolerantne – drago mi je što su “pokupile” najbolje i od supruga i od mene. Pored zdravlja koje svaki roditelj želi svojoj djeci – želim im da nikada ne izgube svoje JA i da budu svjesne vrijednosti svojih riječi i dijela. Sada je prerano govoriti još da li će neka od njih krenuti mojim putem, ali šta god da se odluče da rade u životu imaće moju punu podršku.

Gdje vas možemo naći?

U posljednje vrijeme najčešće sa mojom opremom za trajnu šminku, nad kozmetičkim krevetom u novootvorenom Cacao beauty centru na adresi: Svetozara Markovića 5 A u naselju Malbašić.

Ovim putem željela bih da se zahvalim Lola magazinu na ovom intervjuu, a sve dame pozivam da nas posjete ili postave svoja pitanja ukoliko imaju nekih nejasnoća i nedoumica.

Izvor: Lolamagazin.com

Pin It on Pinterest