fbpx

Zašto su žene iz cijelog svijeta poludjele za puder obrvama?

Pred ženama je u posljednjih nekoliko decenija postavljen, ponekad se čini, nedostižan izazov, a to je da moraju biti samostalne, moraju biti uspješne poslovne žene, ostvarene kao majke i partnerke i pored toga, poželjno je da izgledaju njegovano i uvijek dotjerano.

Neki bi rekli da je ovo unaprijed izgubljena bitka, ali zahvaljujući raznim beauty trendovima bar je ova posljednja stavka na spisku lako ostvariva, lakše nego ikad.

Njegovane i uredne obrve su ono što ženskom licu daje definiciju, otvara pogled i zbog čega izgledaju svježe čak i ako ostatak lica nije našminkan.

Isto tako, održavanje obrva nije ni malo jednostavno kao što zvuči i zato su žene u cijelom svijetu jednostavno poludjele za tehnikom trajnog iscrtavanja obrva koje obrvama daje potpuno prirodan oblik i izgled.

Puder tehnika je mnogo manje agresivna ako je poredimo sa klasičnim mikrobladingom, daje obrvama potpuno prirodan izgled, a svakoj individui daje mogućnost kontrole nad oblikom i bojom.

Prije nego što se odlučite da definišete obrve baš ovom tehnikom treba da znate nekoliko veoma važnih stvari:

Kod ove tehnike igla se koristi kako bi se iscrtale crtice i tačkice na ciljanim mjestima, boja se taloži u koži i daje dugotrajne rezultate. Ovaj postupak, obrvama daje odličnu definiciju, a za posebno slojeviti izgled, radi se i sjenčenje.

Ono zbog čega je ova metoda za veoma kratko vrijeme postala veoma popularna u cijelom svijetu jeste to što žene i muškarci koji se na nju odluče imaju veliki izbor nijansi za razliku od klasičnog microblading-a. Kao stvorena je za sve one koji imaju masnu kožu i za starije kod kojih je primjetan gubitak kolagena.

Ako…

  • Svakodnevno ne želite da se maltretirate sa iscrtavanjem obrva.
  • Želite da vaše obrve izgledaju potpuno prirodno.
  • Sami želite birati boju obrva.
  • Imate masniju kožu.
  • Ne želite odlaziti na učestale korekcije.
  • Želite postupak koji je potpuno bezbolan.

Onda je ovo tehnika koju svakako treba da uzmete u obzir, ali prije nego što uradite i taj finalni korak obavite detaljno istraživanje i pažljivo birajte mjesto gdje ćete raditi obrve.

Gledajte da to budu profesionalni beauty centri u kojima je higijena na prvom mjestu, u kome radi profesionalno i edukovano osoblje i na kome ćete se osjećati sigurno.

Naša preporuka za sve Lole koje su u Banjaluci i sve one koje su voljne preći kilometre zarad sopstvene ljepote, to je sigurno Cacao beauty centar u kome puder obrve radi jedan od najboljih browmastera u regionu, Jelena Rosić koja je u beauty industriji dugi niz godina.

Prošla je brojne obuke kod najboljih, a ono što je nas posebno oduševilo jeste njen entuzijazam sa kojim uljepšava druge. Prije nego započnete proces iscrtavanja obrva Jelena će vam detaljno objasniti cijeli postupak i odgovoriti vam na sva pitanja i nedumice.

Higijena u salonu je na najvišem nivou, a radi se sa brendovima najpoznatijih i najkvalitetnijih boja.

Šta kažete, puder obrve da ili ne?

Izvor: Lolamagazin.com

Pin It on Pinterest